Отбелязване на “Деня на детето” – БМЧК – Видин

Отбелязване на “Деня на детето” – БМЧК – Видин
БМЧК – Видин съвместно с Фондация ”Подкрепа за реализация”, “ Дамски Лайънс клуб Вида – Видин, с подкрепата на община Видин организираха за поредна година детски хепънинг „ЩУРОЛАНДИЯ” за децата от гр. Видин на 01.06.2017г.
В центъра на крайдунавския парк на Видин бяха разположени шатри с различни детски кътове. Всяко едно дете, посетило шатрата на БМЧК – Видин бе с нарисувано лице по негово желание – лъвче, тигърче, приказен герой, коте и много други. Доброволците на БМЧК – Видин грижливо оформяха различни прически на малките дами, като вплитаха панделки и правеха плитки. За да са наистина щастливи всички деца посетили шатрата на БМЧК – Видин на 01.06.2017г. всяко едно от тях си тръгваше, освен с красиво изписано лице, с балон или подарък. Имаше различни пунктове – спортни игри, арт ателиета, дискотека и много други.
Градският крайдунавски парк бе пълен с малки дечица, придружавани от родители, баби и дядовци, които се забавляваха от сърце. В акцията се включиха над 40 доброволци от БМЧК – Видин и 15 доброволци от БМЧК – Ружинци.