Конкурс на тема “Моят любим герой”

Написана от BRCY

По случай 1-ви юни - Международен ден на детето, Български младежки Червен кръст обявява конкурс за деца до 11 години на тема: “Моят любим герой”.

конкурс за рисунка

Кой герой е спасявал света в сънищата ви? Чие наметало обичате да носите? Как вашият любим герой помага на хората? По какво си приличате с него? Нарисувайте ни любимия си герой. Приказен, филмов, такъв, за когото сте мечтали да срещнете или в какъвто искате да се превърнете. Вашият личен герой. Нарисувайте ни как помага и как спасява света, не ограничавайте въображението си! А ние обещаваме награди. Защото няма по-хубаво от детското добро.

Критерии за участие: 

 

• В конкурса може да участват деца, които са на възраст до 11 години;

• Рисунката трябва да бъде изпратена в срок на ел. поща на БМЧК – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Важно! Във връзка с регламента за защита на личните данни Ви информираме, че при изпращане на писмо до ел. поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. се съгласявате Българският Червен кръст да обработва личните Ви данни в съответствие с Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 и изискванията на приложимото българско законодателство, и декларирате, че сте информирани относно:

1. Правното основание, целта (конкурс “Моят любим герой”), средствата и срокът (2 години) за обработка на личните данни;

2. Доброволния характер на предоставянето на данните и резултатите от отказа да бъдат предоставени;

3. Правото на достъп, коригиране и заличаване на събраните данни;

4. Правното основание, получателите и категориите получатели, на които данните могат да бъдат разкрити.

5. Предоставените снимки и лични данни могат да бъдат използвани във връзка с популяризиране на конкурса. Снимките могат да бъдат публикувани на интернет страниците на Българския Червен кръст и БМЧК (в т.ч. и в социалните медии), както и да бъдат използвани в рекламни и информационни материали за популяризиране на  дейностите на организацията.

• Името и годините на детето трябва да бъдат написани на рисунка (отзад или някъде в ъгъла, за да не развалят концепцията на рисунката);

• Снимката на рисунката трябва да се вижда ясно и да бъде с добро качество.

Срок на конкурса: Рисунките ще могат да бъдат изпращани до 8-ми юни (понеделник) до 17:00 часа.

Награда: Всички деца ще получат грамота за участие на имейла, от който е изпратена рисунката. Пет  от тях ще получат награди като ще се свържем с тях, за да дадат адреса си за получаване на пратката.